大学英语四级改革适用(阅读)模拟试卷217 (题后含答案及解析)
题型有: 3. Reading Comprehension
Part III Reading Comprehension
Section B
Keep Our Seas Clean A) By the year 2050 it is estimated that the world’s population could have increased to around 12 billion. Of these, some 60 percent will live within 60 km of the sea. The agricultural and industrial activities required to support this population will increase the already significant pressures on fertile coastal areas. Death and disease caused by polluted coastal waters costs the global economy US $12.8 billion a year. Plastic waste kills up to 1 million sea birds, 100,000 sea mammals and countless fish each year. B) One significant impact of human activity is marine pollution. The most visible and familiar is oil pollution caused by tanker accidents and tank washing at sea, and in addition to the gross visible short-term impacts, severe long-term problems can also result In the case of the Exxon Valdez which ran onto a shore in Alaska in 19, biological impacts from the oil spill can still be identified 15 years after the event. The Prestige which sank off the Spanish coast late in 2002, resulted in huge economic losses as it polluted more than 100 beaches in France and Spain and effectively destroyed the local fishing industry. C) Despite the scale and visibility of such impacts, the total quantities of pollutants entering the sea from the long line of catastrophic oil spills appeared small compared with those of pollutants introduced directly and indirectly from other sources, including domestic sewage, industrial discharges, leakages from waste tips, urban and industrial run-off, accidents, spillages, explosions, sea dumping operations, oil production, mining, agriculture nutrients and pesticides, waste heat sources, and radioactive discharges. Land based sources are estimated to account for around 44 percent of the pollutants entering the sea and atmospheric inputs account for an estimated 33 percent. By contrast, transport on the sea accounts for 12 percent. D) The impacts of pollution vary. Nutrient pollution from sewage discharges and agriculture can result in unsightly and possibly dangerous “blooms” of algae (藻类) in coastal waters. As these blooms die and decay they use up the oxygen in the water. This has led, in some areas, to “creeping dead zones” (CDZ), where oxygen dissolved in the water falls to levels unable to sustain marine life. Industrial pollution also contributes to these dead zones. E) Radioactive (放射性的) pollution has many causes, including the normal operation of nuclear power stations, but by far the single biggest sources of man-made radioactive elements in the sea are the nuclear fuel reprocessing plants at La Hague in France and at Sellafield in the UK Waste released from them has resulted in the widespread pollution of living marine resources over a wide area; radioactive elements traceable to reprocessing can be found in seaweeds as far away as the West Greenland Coast. F) Trace metal pollution from metal
mining, production and processing industries can damage the health of marine plants and animals and render some seafoods unfit for human consumption. The contribution of human activities can be very significant: the amount of mercury introduced to the environment by industrial activities is around four times the amount released through natural processes such as weathering and erosion (腐蚀). G) The input of man-made chemicals to the oceans potentially involves an overwhelming number of different substances. 63,000 different chemicals are thought to be in use worldwide with 3,000 accounting for 90 percent of the total production amount. Each year, anywhere up to 1,000 new synthetic chemicals may be brought onto the market. Of all these chemicals some 4,500 fall into the most serious category. These are known as persistent organic pollutants (POPs). They’re resistant to breakdown and have the potential to accumulate in the tissues of living organisms (all marine life), causing hormone disruption which can, in turn, cause reproductive problems, induce cancer, suppress the immune system and interfere with normal mental development in children. H) POPs can also be transported long distances in the atmosphere and deposited in cold regions. As a result, Inuit populations who live in the Arctic a long distance from the sources of these pollutants are among the most severely influenced people on the planet, since they rely on fat-rich marine food sources such as fish and seals. POPs are also thought to be responsible for some polar bear populations failing to reproduce normally. Scarily, seafoods consumed by people living in warm and mild regions are also affected by POPs. Oily fish tend to accumulate POPs in their bodies and these can be passed to human consumers. When oily fish are rendered down into fish meal and fish oils and subsequently used to feed other animals, then this too can act as a pathway to humans. Farmed fish and shellfish, dairy cattle, poultry and pigs are all fed fish meal in certain countries, and so meat and dairy products as well as farmed and wild fish can act as further sources of these chemicals to humans. I) The North and Baltic Seas also contain some of the world’s busiest shipping lanes. 200,000 ships cross the North Sea every year. Many goods transported by ships are hazardous (half the goods carried at sea can be described as dangerous) and loss of dangerous cargoes can result in damage to the marine environment. Chemical tank washings, discharge of oily wastes and wash waters are all significant sources of marine pollution. J) In addition there is always the risk of a major oil spill, a risk made worse by the fact that some of the tankers that routinely travel through still have only one body-frame or have other technical defects and crews who are poorly educated. In November 2002, the Prestige oil tanker went down off the coast of Spain with 70,000 tons of oil on board which polluted 2,0 km of coastline. A few days earlier it had been crossing the Baltic. K) Some sources of pollution have been brought under control by international legislation. Countries which signed the London Convention have agreed to stop the dumping of radioactive and industrial waste at sea. The OSPAR Convention regulates marine pollution in the North East Atlantic Region while countries which signed the Stockholm Convention have committed themselves to the phase out of a number of persistent organic pollutants. Within the European Community, the Water Framework Directive may be expected to bring further reductions in polluting inputs, although it will be over a very long time frame. The
additional benefit of the new EU REACH (Registration Evaluation and Authorisation of Chemicals) initiative, which aims to regulate the production and use of dangerous chemicals at source, remains to be seen.
1. The regulation of marine pollution in the North East Atlantic Region is based on the OSPAR Convention.
正确答案:K
解析:根据题目的OSPAR Convention定位到K段。该段第3句采用主动句式The OSPAR Convention regulates…,意思跟题目无异,故可确定K段为该题出处。 知识模块:长篇阅读
2. The fact that some tankers still have only one body-frame or have other technical defects making bigger possibility of oil spill.
正确答案:J
解析:根据题目中的one body-frame及technical defects可以定位到J段。J段首句也出现了题目中提到的fact,且该词后的同位语从句内容与题目中的从句语义几乎一致,故选J。 知识模块:长篇阅读
3. About one-third of the pollutants entering the sea come from atmospheric inputs.
正确答案:C
解析:文章B、C两段是说明海洋污染的来源,B段重点介绍油污染,C段则提到其他的污染源。题目中about one-third与C段倒数第2句的33 percent所指的比率相同,而且都指atmospheric inputs的比率,故选C。 知识模块:长篇阅读
4. The overgrow of algae will result in oxygen shortage in the water, which led to “creeping dead zones”.
正确答案:D
解析:根据题目明显的信号词creeping dead zones,可定位到D段。题目的overgrow对应该段倒数第3句blooms,oxygen shortage对应原文的use up the oxygen。 知识模块:长篇阅读
5. In warm and mild regions, farmed fish and shellfish are also affected by POPs because they are fed fish meal.
正确答案:H
解析:根据题目中的POPs可将范围缩小在G、H段。其中H段重点说明POPs的危害和影响,本题的内容与之有关。H段末句的these chemicals指的就
是POPs,而该句中的so表明养殖的鱼类和贝壳类都会受POPs的影响,因为这些养殖水产are all fed fish meal,题目意思与此相符。 知识模块:长篇阅读
6. As long as 2,0 km of coastline had been polluted by the oil spill of the Prestige oil tanker.
正确答案:J
解析:根据题目关键信息Prestige oil tanker及数字2,0可直接定位到J段。J段倒数第2句以该邮轮为例说明严重漏油的风险,题目语义与该句意思一致,故选J。 知识模块:长篇阅读
7. Oil pollution caused by tanker accidents and tank washing at sea is considered as the most visible and familiar marine pollution.
正确答案:B
解析:根据题目的关键信息the most visible and familiar可定位到B段,该段第2句指出最显而易见和为人熟悉的海洋污染源,与题目表述一致,故为答案。 知识模块:长篇阅读
8. Half of the goods transported by ships can be classified as dangerous cargoes.
正确答案:I
解析:本题内容有关海洋货运,与之相关的段落为I,该段第2句的意思与题目语义一致,其中括号里的carried at sea对应题中的transported by ships,be described对应题中的be classified。 知识模块:长篇阅读
9. The West Greenland Coast has been polluted by radioactive elements.
正确答案:E
解析:文中只有E段提到West Greenland Coast,故该题可直接定位到E段。该段最后一句说到在格陵兰岛西部海岸的海藻中可以检测到放射性元素,意即该海岸已被放射性元素污染,故选E。 知识模块:长篇阅读
10. Hormone disruption in marine life is the result of accumulation of POPs.
正确答案:G 解析:POPs在G和H两段中都有提到。G段倒数第2句开始首次介绍POPs及其概念。G段最后一句中的causing表明一种因果关系,与题目的is the result of对应且描述对象均为Hormone disruption。 知识模块:长篇阅读
Working to Improve the Conditions of Everglades National Park A) When many people think of Florida, images of sandy coastlines or theme park rides come to mind. But about an hour south of Miami lies a natural wilderness different
from anywhere else in the United States. Everglades National Park is the largest subtropical wilderness in the country. The park is home to several rare and endangered species. It is also the third largest national park in the lower forty-eight states, after Death Valley and Yellowstone. More than one million people visit the Everglades each year. B) The Everglades is considered one of the great biological wonders of the world. The expansive wetlands stretch across more than six hundred thousand hectares (公顷). It is a place where plants and animals from the Caribbean Sea share an ecosystem with native North American species. Unlike most other national parks, Everglades National Park was created to protect an ecosystem from damage. The Everglades is home to thirty-six species that are considered threatened or protected. They include the Florida panther, the American crocodile and the West Indian manatee. In addition, more than three hundred fifty bird species and three hundred species of fresh and saltwater fish live within the park. The Everglades is also home to forty species of mammals (哺乳动物) and fifty reptile (爬行动物) species. C) Exotic plants can also be found in the Everglades. They include what is said to be the largest growth of mangrove trees in the western half of the world. Gumbo-limbo trees, known for their peeling red skin, strangler figs and royal palms are also among the area’s plant life. The Everglades is also home to the country’s largest living mahogany tree. Sawgrass grows in some areas of the park. Be careful—it is very sharp, with teeth just like a saw. It can grow up to four meters tall. With about one and one-half meters of rainfall each year, plants and trees never stop growing in the Everglades. D) The dry, winter season is the favorite of most visitors, when insects like mosquitoes are less of a problem. The rainy season lasts from June to November. There are many ways to explore the Everglades. Visitors could see American crocodiles while hiking the Anhinga Trail. The Everglades is the only place on Earth where fresh water crocodiles and saltwater crocodiles live in the same area. Visitors using canoes or airboats are likely to see large groups of wading birds like the wood stork or great blue heron. It is even possible to see flamingos in the Everglades. This spring, Everglades National Park launched a visitation program to what was once a highly restricted military base. Park officials are working to recover a missile base used in the 1960s. The base played a Part In the nuclear tensions between the United States and the Soviet Union. E) The government built the Florida base shortly after the discovery of Soviet missiles about three hundred kilometers away, on the island of Cuba. Tensions were high during the Cuban missile crisis. But missiles stored at the American base were never fired. The base was closed and all missile equipment was removed in the 1970s. Today only the buildings remain. This year, the historic area had many visitors, including former American service members who remember the missile crisis. The park hopes to offer more trips next spring, to help support the history for those who lived through it and for future generations. F) Experts say changes to the Everglades are threatening several different kinds of wildlife. They say the threats are a result of actions the United States government began more than fifty years ago, and settlers began even earlier. The National Park Service says early colonial settlers and land developers thought the Everglades had little value. The settlers had plans to remove water from the area and in the 1880s
developers began digging drain canals. At the time, they did not understand the complexity of the Everglades’ ecosystem. As a result, they were not prepared for all the work and caused environmental problems. The ecosystem, however, was able to survive. G) Even larger efforts to drain the wetlands continued between 1905 and 1910. Large areas were changed to farmland. This led to increased development, with more people moving to the Everglades and also more visitors. More changes came in 1948, when Congress approved the Central and South Florida Project. As part of the plan, the Army Corps of Engineers built roads, canals and water-control systems throughout South Florida The aim of the project was to provide water and flood protection for developed areas and agriculture. Workers built a huge system of waterways and pumping stations to control the overflow of Lake Okeechobee, north of the Everglades. Today, fifty percent of south Florida’s early wetland areas no longer exist. Populations of wading birds have been reduced by ninety percent. Whole populations of animals are in danger of disappearing. The endangered creatures include the manatee, the Miami blackhead snake, the wood stork and the Florida panther. H) In recent years, environmental experts have learned about the damage to the Everglades. They say the natural balance of plants and animals has been destroyed. Recently, the Obama administration promised three hundred sixty million dollars to pay for Everglades restoration this year. The administration is also asking that Congress approve an additional two hundred seventy-eight million dollars for next year. The money will help to support projects approved by the government nine years ago. The projects include improving wetlands in the Picayune Strand in Southwest Florida and repairs to Lake Okeechobee’s dam. Until now, the state of Florida has spent the most money on the project. I) Another threat biologists have been battling for years in the Everglades is the area’s population of Burmese pythons (large snakes). Officials believe there are as many as one hundred fifty thousand of these large snakes in the Everglades. But the snakes are a foreign species, native to Southeast Asia Owners of pythons left their unwanted snakes in the Everglades years ago. Biologists say adult pythons are able to eat small deer and bobcats. When pythons are found in the Everglades, they are often killed. Scientists are now experimenting with other ways to remove the snakes, including trapping methods and offering payments to hunters. The future of the Everglades is not clear. However, efforts to protect the area are continuing so that people from all over the world may continue visiting this biological treasure.
11. Efforts to protect the area would be continued though the future of Everglades is still unknown.
正确答案:I
解析:根据题目信息词The future of the Everglades可定位到I段,该段倒数第2句的is not clear对应题目的is still unknown,接着最后一句用however表示转折,这与题目though引导的让步状语从句语义相同。 知识模块:长篇阅读
12. In order to provide water and flood protection for developed areas and agriculture, the Congress approved the Central and South Florida Project.
正确答案:G
解析:根据关键词the Central and South Florida Project,可直接定位到G段,该段第4句指出国会通过了这个项目,第6句的The aim of…was则表明该项目的目的:为了给开发的地区和农业提供水利和防洪,结合这两句为题目意思,故选G。 知识模块:长篇阅读
13. The Soviet Union placed missiles on the island of Cuba during the Cuban missile crisis.
正确答案:E 解析:根据题目中的Cuban missile crisis等词定位到E段。该段第1句提到,美国在古巴岛上发现了苏联的导弹,这意味着苏联将导弹部署到了古巴岛上,因此,E段为本题出处。 知识模块:长篇阅读
14. With an ecosystem of plants and animals both from Caribbean Sea and North American, Everglades National Park aims at protecting an ecosystem from damage.
正确答案:B
解析:根据题目中的Caribbean Sea,North American可定位到B段。该段第3句讲到,这里来自加勒比海的动植物与北美本土的物种共享一个生态,题目With…American与此意思一致;题目的aims at…第4句与原文was created to…的语义一致。 知识模块:长篇阅读
15. There are only ten percent of wading birds still existing in the Everglades.
正确答案:G
解析:文章在D段和G段都有提到wading birds,其中G段倒数第3句表明涉水鸟的数量已经减少了90%,这与题目中的现存的涉水鸟只有10%内容相同,因此,G段为本题出处。 知识模块:长篇阅读
16. The Burmese pythons are a snake species that originated from Southeast Asia.
正确答案:I 解析:根据题干中的Burmese pythons等词定位到I段,该段第3句中的native to意为“来自于……”,题目中的originated from与此同义,故选I。 知识模块:长篇阅读
17. Most people prefer to visit the Everglades in winter.
正确答案:D
解析:根据选项中表示季节的winter定位到D段。该段首句的winter season is the favorite表明冬天去Everglades的人最多,很明显,D为本题答案。 知识模块:长篇阅读
18. The ecosystem of the Everglades was first threatened by actions of colonial settlers.
正确答案:F
解析:根据题目中的ecosystem,threat及settlers可定位到F段。该段第2句提到美国和早期移民的活动都对the Everglades的生态造成了威胁,其中移民的活动所造成的威胁比美国来得更早,题目中的was first threatened by与这里的说法一致。 知识模块:长篇阅读
19. Located in the south of Miami, Everglades National Park is the largest subtropical wildness in the US.
正确答案:A
解析:根据题目关键词largest subtropical wildness定位到A段。该段第2句表明其距离迈阿密南部有一小时车程,与题目的located in…语义相同,A段第3句的内容与题目主干一致,故选A。 知识模块:长篇阅读
20. Visitors to the Everglades need to mind the sawgrass because it may cut them.
正确答案:C
解析:根据题干中的sawgrass可定位到C段,该段倒数第3句中的sharp和saw等词表明sawgrass像锯齿一样锋利,游客应小心以防被划伤,故本题选C。 知识模块:长篇阅读
Which Attributes of a Food Product are Most Important to Consumers A) The Australian state of Victoria is investing in a program to identify new opportunities for its food and agriculture industries. As part of this initiative the government conducted extensive research to identify which attributes of a food product are most important to consumers. As income levels rise and education levels improve, consumers around the world are becoming interested in more than just the price and quality of the food they eat. Indeed, some consumers are now willing to pay extra money for food with a special nutritional or health benefit. In addition, some consumers are also choosing food based on how it was produced, including the environmental and ethical impact of production. Victoria’s Department of Primary Industries designed and researched a report that analyzes preferences for food products with “trust” attributes, specifically food safety, clean food, green food, animal welfare and ethical food production. The report also determines the relative importance of the five nominated “trust” attributes and evaluates their importance in
relation to non-trust attributes, such as price and quality. B) “Consumers are becoming increasingly insightful when making purchasing decisions, and Victoria’s a-bility to demonstrate the trustworthiness of food products will be vital to maintain consumer confidence in priority export markets,” the report says. Between February and June 2004, the DPI interviewed 280 food industry shareholders, including retailers, wholesalers, foodservice managers, importers, distributors, and representatives of government, industry bodies and non-government organizations, in 21 of Victoria’s major food markets, including France, Japan, the UK and the US. C) The research found, perhaps unsurprisingly, that price, quality and food safety were the most important factors for consumers, with each factor ranked as the most important by 18-22% of respondents. In fourth place, 8% of respondents felt taste flavor was the most important attribute of a food product for consumers, while 6% thought freshness was most important, and 3% thought the appearance packaging was most important. Health nutrition, brand image, and clean chemical free were each considered most important by just 1-2% of interviewees. D) Of the five specified “trust” factors—food safety, clean food, green food, animal welfare and ethical food production—food safety was ranked as being of high or very high importance to their organization by 95% of respondents. It is not just consumers that food safety is important to, as one Japanese wholesaler observed “It has taken a long time to build our reputation for reliability with our customers and just one accident would cause us to lose everything, especially if consumers are harmed.” E) Clean food was ranked second in importance among the specified trust factors, with 90% of respondents rating clean food as being of high or very high importance to their organization. However, just 63% of respondents said clean food was of high or very high importance to consumers. The survey also found that there was regional variation in the definition of clean food—some respondents thought it should include Halal production methods, while others thought clean food should also be free of genetically modified organisms (GMOs). F) Ethics was ranked fairly high in importance to organizations, but was considered less important to consumers. While 82% of respondents rated ethics as being of high or very high importance to their organization, just 31% considered ethics to be of high or very high importance to consumers. Another finding was that ethics included many of the other trust factors, as a German government representative pointed out “This issue covers a little of everything. It depends on the producer and on the way people, animals and the environment are treated. It depends on personal values.” The researchers found that the importance of ethics varied according to what aspect was mentioned. The proving of claims made on product labels was considered to be of higher importance than issues such as workers’ rights, corporate responsibility and local sourcing, because it is an issue that has impact on the consumer directly. G) Green food was ranked relatively low in importance, with just 50% of respondents rating it as being of high or very high importance to their organization, and just 19% rating it as being of high or very high importance to consumers. Many respondents cited low consumer awareness and lack of consumer interest, and some said they believed consumers were unwilling to pay a higher price for green food products, reflecting the overall finding that higher
importance is attached to factors that has impact directly on consumers. H) “Consumers claim to want the choice, but the category has been disappointing, leading to oversup-ply and price pressures for high cost producers. Price always seems to focus the Dutch minds,” said one global retailer based in the Netherlands. There was also some variation in opinions about what exactly constitutes green food, with several respondents seeing it as synonymous with organic production. Of issues associated with green food, organic production was seen as the most important to consumers, while impact on the environment, ecosystem health, bio-diversity and environmental management practices were rated relatively low in importance. I) Animal welfare was another low-rated trust factor, with 43% of respondents rating it as being of high or very high importance to organizations, and just 15% considering it to be of high or very high importance to consumers. Again, respondents pointed to low consumer awareness, lack of consumer interest and an unwillingness to pay an extra cost for “animal friendly” products. Many respondents also said there was a gap between what consumers say and what they do when it comes to purchasing behavior related to animal welfare issues. “This is a complex issue—it is of low importance to consumers in terms of translation into action, but high in terms of a discussion topic. A gap exists between theory and practice,” said a representative of a non-government organization in India. J) However, the importance of animal welfare could be raised if there was a direct impact that can be seen on the consumer, for example where handling or feeding administrations affect product quality or food safety, as an airline catering supplier in Singapore illustrated “Animal welfare is important only in that it contributes to the quality of the product. The way the animal is treated and fed is crucial to the quality of the end product.” K) Overall, respondents identified that consumers are more concerned about factors that affect them directly, such as food safety. Although consumers are considered to be generally less concerned about issues such as animal welfare and environmental management practices, these issues are not insignificant as they assume much greater importance when they have the potential to affect food quality or when public concern is heightened by specific interest groups or media reports. According to Bob Cameron, Victoria’s minister for agriculture, the government’s aim in carrying out such research was to develop new approaches to improve Victoria’s access to international markets. It will be interesting to see how this information is used, and how it influences future product development.
21. Concerning the definition of clean food, the survey found it was varied among different regions.
正确答案:E
解析:根据本题的信息the definition of clean food,可定位到E段。题中的varied among different regions是对E段第3句的regional variation同义改写,故选E。 知识模块:长篇阅读
22. As it was indicated by the respondents, green food was ranked relatively low in importance because of low consumer awareness and lack of consumer interests.
正确答案:G
解析:根据题中的the respondents,ranked relatively low等关键信息可定位到G段,该段第1句说明绿色食品的重要性排名相对较低,第2句解释了原因:消费者意识不高和缺乏兴趣,故选G。 知识模块:长篇阅读
23. Of issues associated with green food, consumers took organic production as the most important.
正确答案:H
解析:根据关键词organic production可以定位到H段。本题意思与H段最后一句的语义一致,故选H。 知识模块:长篇阅读
24. The Australian state of Victoria is putting money in a program for the purpose of finding out new opportunities for its food and agriculture industries.
正确答案:A
解析:根据地点名词The Australian state of Victoria可直接定位到A段。题目中的putting money对应该段首句的investing,finding out对应原文的identify。 知识模块:长篇阅读
25. Animal welfare was a low-rated trust factor partly because consumers were reluctant to pay extra money for “animal friendly” products.
正确答案:I
解析:根据题目中的low-rated trust factor可定位到I段。该段第1句就提到动物福利是一个排名较低的信任因素。而第2句则指出消费者不愿意额外付钱去购买“保护动物”的产品,该句的unwillingness to pay对应题目中的reluctant to pay,本题信息是对这两句话的总结。 知识模块:长篇阅读
26. Among all the ethical issues of food, the proving of claims on product labels was considered to be of higher importance than other issues such as workers’ rights.
正确答案:F
解析:根据题目关键信息proving of claims on product labels可定位到该段的最后一句,该句表示产品标签上的声明比其他道德问题更重要,题目所述与此处一致,故选F。 知识模块:长篇阅读
27. Not only the consumers but wholesalers and organizations considered food safety as the most important to them.
正确答案:D
解析:本题的对象指向“食品安全”。D段讲述五种“信任”属性其中的食品安全。D段第1句提到95%的回答者认为食品安全对他们的组织(organization)很重要,接着第2句又表明食品安全对consumer和whole saler也非常重要,结合这两句即为本题的信息。 知识模块:长篇阅读
28. When there was a direct impact that can be seen on the consumer, the importance of animal welfare be raised.
正确答案:J
解析:根据the importance of animal welfare,direct impact可定位到J段。该段首句提到,如果对消费者有直接的影响,动物福利的重要性就会提高,题目语义与此处一致。 知识模块:长篇阅读
29. According to the DPI’s research, price, quality and food safety were the most important factors for consumers.
正确答案:C
解析:根据题目中the most important factors可定位到C段,该段首句说,该研究发现价格、质量和食品安全是影响消费者最重要的因素,与本题信息一致,故C段为本题出处。 知识模块:长篇阅读
30. Now some consumers are willing to pay extra money for food with a special nutritional or health benefit.
正确答案:A
解析:根据信号词special nutritional or health benefit可以直接定位到A段的第4句,本题与原文表述几乎一致,故选A。 知识模块:长篇阅读
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容